Gram altın ve gümüş için İslam Memiş'ten iddialı açıklama! O tarihi açıkladı: Tekrar gündeme getireceğiz

Gram altın uzmanı İslam Memiş, düşüş için bir rakam vererek uyardı. İslam Memiş'in gram altın ve gümüşle ilgili tahminlerindeki iddialı bir açıklama ise dikkat çekti.

Son Güncelleme:

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, geride kalan haftayı değerlendirdi, gram altındaki yükselişlerin devam edip etmeyeceğini yorumladı. Memiş, gram altın için '1230 TL' seviyesine özellikle dikkat çekip bir uyarı yaptı.

İslam Memiş ilk olarak geride kalan haftayı değerlendirdi. Memiş, "Yoğun bir haftayı geride bırakıyoruz. Hem küresel hem yurt içi piyasalar açısından. Tüm dünya haftaya petrol fiyatlarındaki sert yükselişle başladı. OPEC üyeleri 1 milyon varil üretimde azaltıma gitti, Rusya 500 bin varil azaltıma gitti. Bu fiyatlara hızlı şekilde yansıdı. 73-74 dolara kadar gerileyen petrol fiyatları 85 doları geçti. Bu çok ciddi bir yükseliş. Enflasyon açısından bir risk unsuru. Petrol fiyatlarının yükselmesi, gıda fiyatlarının yükselmesi enflasyonun geri dönmesi anlamına geliyor. Trump'ın gözaltı süreci de küresel piyasalar için önemliydi. Beklenen olmadı serbest kaldı." dedi.

İslam Memiş ardından gram altın için öngörüsünü açıkladı, bir uyarıda bulundu...

Kaynak: Haber Global TV