Gram altın fiyatları birden mi fırlayacak? İslam Memiş altın diye soranlara 'dip seviyeyi' açıkladı

Fed'in açıklamalarıyla güç kaybeden altın yavaş yavaş da olsa toparlanma belirtisi gösteriyor. İslam Memiş'e göre şu anki düşük değer alım yapmak için uygun. Memiş "Eğer bu değerin de altına düşerse fırsat doğar" derken dip seviyeyi de açıkladı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız


Fed'in açıklamalarıyla güç kaydene altın yavaş yavaş da olsa toparlanma belirtisi gösteriyor. İslam Memiş'e göre şu anki düşük değer alım yapmak için uygun. Memiş "Eğer bu değerin de altına düşerse fırsat doğar" dedi.

Altın sürekli kafaları karıştırmaya devam ediyor. ABD'nin Merkez Bankası Fed'in altını uzun süredir baskıladığı biliniyor. Öte yandan tüm dünyadaki merkez bankalarının hatta ticari bankaların bile uzun süredir altın stokladığı dikkatlerden kaçmıyor.

Merkez Bankaları hem altın alıp hem de altını neden baskılıyor? Bu soru halen yanıtını bulmuş değil ancak yatırımcıların kafasını iyice karıştırmış durumda.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş son dönemde Fed'in gittikçe dozunu artırdığı müdahalelere değinirken gram altın başta olmak üzere tüm emtialarla ilgili hayat kurtaracak bilgiler verdi.

İslam Memiş'in o açıklamaları haberimizin devamında

Kaynak: Haber Global TV