Global Leaders Summit başladı! Zirvenin teması yapay zeka ve sürdürülebilir gelecek

Haber Global ve GLOOB'un medya ana iş ortağı olduğu "Global Leaders Summit" başladı. Zirvenin teması yapay zeka ve sürdürülebilir gelecek olarak belirlendi.

Son Güncelleme:

Haber Global ve GLOOB'un medya ana iş ortağı olduğu; teknoloji, ticaret ve ekonominin nabzının attığı "Global Leaders Summit" başladı. Pek çok iş insanının katılacağı zirvenin teması yapay zeka çağı ve sürdürülebilir gelecek olarak belirlendi.

Zirveyle ilgili detayları aktaran Haber Global Ekonomi Müdürü Murat Üzel, Global Leaders Summit'in 2 gün süreceğini belirtti. Üzel, "Açıkçası yapay zeka dediğimizde birçoğumuzun kafasında daha yeni yeni bazı fikirlerin uyandığı bir konu. Hatta yapay zeka sürecinde bunu nelere yol açabileceği, nasıl sonuçlar doğurabileceği, tam olarak herkesin bunu bilmediği ve yaratıcık konusunun çok ön plana çıkabileceği bir başlıktan bahsediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakan Şimşek'ten Global Liderler Zirvesi'nde enflasyon mesajı Emekli maaşına refah payı eklenebilir Fiş almayana 5 bin lira ceza 7 bin lirayı aşan ödemelere düzenleme Elden kira ödemesine ceza geliyor Seda Mızraklı Ferik Global Leaders Summit 2024'ü Haber Global'de anlattı