Emekliye promosyon müjdesi: Bankalar çıldırdı, 7 bin 500 lirayı buldu, emekli bayram etti... Hangi banka, ne kadar promosyon veriyor? Tam liste

Galerinin tamamı için tıklayınız

EMEKLİ MAAŞI NASIL TAŞINIR?

Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıl kalma taahhüdünü dolduranlar ya da yeni emekli olanlar, diledikleri bankaya başvuru yaparak maaşlarını oraya taşıyabiliyor. Maaşlarını taşımak isteyen emeklilerin bankaya bu isteklerini sunması gerekiyor. Bu bildirim şubeden veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.

Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor. Unutmayın kimi zaman bankalar bu rakamları günübirlik değiştirebilir, o yüzden maaşınızı taşımadan önce bankadan bilgi almayı unutmayın. 

AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU

Emekli maaşını 31 Ağustos 2022'ye kadar Akbank'a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşı bankadan almayı taahhüt eden emekliler 7.000 TL'ye varan promosyon alabilecek. Kampanya dönemi içerisinde, ayrıca toplamda 1.250 TL ve üzeri harcamalara 250 TL olmak üzere toplam 500 TL chip-para verilecek.

YAPI KREDİ EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU

Yapı Kredi Bankası, maaşını 31 Ağustos'a kadar taşıyan emekliye üç yıl boyunca; aylık net gelirleri 1.500 TL'ye kadarsa 4 bin 850 TL, bin 500 -2 bin 499 TL arasında olanlara 6 bin TL ve 2 bin 500 TL'nin üzerinden olanlara 7 bin 250 TL nakit promosyon veriyor.

Diğer bankalar haberimizin devamında...

Kaynak: Haber Global TV