Elektrikte TRT payı, enerji fonu kalktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada elektrik faturalarında TRT Katkı Payı ve Enerji Fonu'nun kaldırıldığını söyledi. Peki bu durum faturalara nasıl yansıyacak?

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada elektrik faturalarında TRT Katkı Payı ve Enerji Fonu'nun kaldırıldığını söyledi. Peki bu durum faturalara nasıl yansıyacak? Haber Global muhabiri Ela Sezen ve kameraman Yaşar Kaçmaz'ın haberi.

Kaynak: Haber Global TV

"Kentsel dönüşümde esnafımız unutulmamalı" "Kentsel dönüşümde esnafımız unutulmamalı" Kripto işlemlerine kimlik şartı geliyor İslam Memiş'ten "Altın fiyatlarının yükselmesi risk" uyarısı Kamu işçisinin zam pazarlığı sürüyor Rekora doymayan gram altın için yeni beklenti Gabar eteklerinde yaşayan çocukların büyük hayali