Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'den 'EYT' çıkışı

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Bilal Erdoğan'ın EYT açıklamasına ilişkin, "EYT, 6'lı masanın seçim sürecinde bize dayattığı bir kumpastır" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme:

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Kocaeli'de katıldığı bir etkinlikte EYT düzenlemesiyle ilgili  "Gençler burada aldatıldı. Ben de EYT'ye (emeklilikte yaşa takılanlar) hak kazandım bu arada, karşı olmama rağmen. 42-45 yaşındakiler emekli oldu. Kim ödeyecek onların maaşını? Siz ödeyeceksiniz. Çalıştığınız süre boyunca erken emeklilerin maaşını ödeyeceksiniz. Kandırıldık mı? Kandırıldık. EYT büyük bir felaketti" açıklamasında bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'den de EYT açıklaması geldi.

"Sayın Bilal Erdoğan beyin EYT ile ilgili açıklaması bir gerçeğin, bir doğrunun ifadesidir. Kendisini bütün kalbimle tebrik ediyorum" diyen Özlü, şöyle devam etti:

"EYT, 6 lı masanın seçim sürecinde bize dayattığı bir kumpastır. Dünyanın hiçbir yerinde 40 yaşında emeklilik yoktur. 2044 yılına kadar etkisi görülecek. Cumhuriyet tarihinde Türk ekonomisinin temeline konulan en büyük dinamittir.

Bu zararın baş sorumlusu, SGK eski Genel Müdürü ve onun siyasi ekibidir.

Teşekkürler Sayın Bilal Erdoğan. Tebrikler Sayın Bilal Erdoğan."

Sonraki Haber