İslam Memiş'ten son dakika gram altın açıklaması: Artık hayal olacak

Galerinin tamamı için tıklayınız

"7-10 HAZİRAN'A DİKKAT"

Haziranın ilk haftasına dikkat çekiyorum. 7 ile 10'u arasında yeni açıklamalar bekliyor olacağım. Kısa bir aradan bahsediyorum. Temmuzda yukarı yönlü trendi tekrar yorumlayacağız. Cumhurbaşkanımızın sürpriz açıklamaları olabilir. Bir kabine değişikliği ile yeni bir heyecan, bir trend oluşumu olabilir diye tahmin ediyorum. Bu benim duyumum değil, şahsi düşüncem. Siyaseti takip ederek kişisel görüşümü paylaşıyorum sadece. Haziran ayında tekrar kamu kurum ve kuruluşlarda görev değişikliği yaşanırsa benim için sürpriz olmayacaktır. Piyasa akışı anlamında da sürpriz gelişmeler bekliyorum. 16.40 lira kritik bir direnç seviyesi. Vatandaşların soğuk kanlı olması gerekiyor. Açıklamaları sabırla beklemek gerekiyor. Yüksekten alım yapıp aylarca beklemek bence manasız bir karar olur.

"BENCE BU HAFTA SAHAYA İNECEKLER"

(3 bakanlığın Saat 19:00'daki kira artışı toplantısı) Önemli olan şu. Bugüne kadar emlak piyasasında rant ekonomisini konuşmuştuk. Hazine'nin maliye ayağı bence sahaya inecek bu haftadan itibaren, inşaat sektöründe ciddi denetim mekanizmalarının açıklanacağını umut ediyorum. Bunun duyurusunu yapabilirler bu akşam."

İslam Memiş, son olarak gram altınla ilgili olarak 'artık hayal olacak' diyerek vatandaşlara son dakika uyarısında bulundu...

Kaynak: Haber Global TV