İslam Memiş'ten son dakika gram altın açıklaması: Artık hayal olacak

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, doların 16 liranın üzerine çıkmasının ardından gram altın için son dakika öngörülerde bulundu. Memiş, haziran ayı için de çok çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, doların 16 TL'yi geçmesini sıcağı sıcağına değerlendirdi. Memiş, gram altın için 'artık hayal olur' diyerek vatandaşları uyarırken, haziran ayına dair çok konuşulacak bir iddiayı ortaya attı.

TGRT Haber yayınına bağlanan Memiş, "Dolar varlıkları şu anda yurt dışı piyasalarda geriliyor. Dünya genelinde dolar değer kaybetme sürecinde, iç piyasalarda ralli yapıyor. Gün içerisinde tekrar müdahale söz konusu olmuş olabilir ama teknik olarak gerilemesinin anlamı yoktu. Haziran ayında 16.40 lira seviyesini belirlemiştik, yükseliş devam edecek mi, bu seviyeyi teknik olarak takip ediyoruz.

Fed'in şahin tonlu açıklamaları sürüyor ama bence manipülasyon yapıyorlar. Dikkat etmek gerekir. Burada ters köşe pozisyonu olabilir. 50 baz puan değil, 25 baz puanı kuvvetli görüyorum. Haziran ayının hikayesi boğa piyasasında oluşacak. Altın ve kripto piyasalarda ralli beklediğimi söyleyebilirim. Ters pozisyonda kalabilirsiniz. Haziran ayında tekrar iç gelişmelere odaklı birçok etken olabilir. 16.40 seviyelerine müsaade etmeyen Merkez Bankası olabilir." dedi.

Memiş, şu anki yükselişin yol açtığı bir panik olduğuna dikkat çekerek, yatırımcıları uyardı...

HAZİRAN AYI İDDİASI DİKKAT ÇEKTİ...

Kaynak: Haber Global TV