Dev Alman bankası Deutsche Bank, tarih vererek kritik 'ons altın' tahminini paylaştı: Piyasa şimdiden şahinliği fiyatladı

ABD’de rekor kıran enflasyona karşılık faiz artışı kartını oynayan Fed’in altın ve dolar fiyatları üzerindeki tesiri sürüyor. Altın fiyat tahmini için bankalardan açıklamalar gelmeye devam ederken Deutsche Bank’taki ekonomistlerden yeni bir rekor tahmini geldi. Peki, altın düşecek mi, yükselecek mi?

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Küresel piyasalarda, hiç durmadan etkisini sürdüren resesyon endişelerine karşın ekonomilerde sakin bir iniş yapılabileceğine yönelik açıklamaların tesiri ile birlikte pozitif bir seyir takip ediliyor.

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkilileri para politikasına yönelik sözle yönlendirmelerini sürdürürken, yükselen resesyon endişeleri karşısında hükümet tarafı da olası politikaları kamuoyuna açıklıyor.

Haberimizin devamında Almanya'nın dev bankalarından biri olan Deutsche Bank’taki ekonomistlerden sarı metal olarak ifade edilen altın için yapılan tahmin çalışmasını okuyabilirsiniz...

Kaynak: Diğer