Altını İslam Memiş'in gözünden düşüren neden! Şaşırtan gelişmeyi açıkladı, 'onlara bulaşmayın' dedi

'Bugünlerde bu altın çeşitlerini tercih etmeyin!' başlıklı uyarıda bulunan İslam Memiş, yatırımcılara bazı püf noktalarını açıkladı. Memiş, "Altın yatırımcısına önemli bir uyarım olacak. Buna kulak asmak gerekiyor" diyerek öngörülerini paylaştı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, borsa, dolar, gram altın, çeyrek altın ve diğer sarrafiye grubu altınlarla ilgili yatırımcıları uyardı.

"Bugünlerde bu altın çeşitlerini tercih etmeyin" başlığı ile bir video çeken İslam Memiş, ilk olarak borsayı değerlendirdi:

"Borsa İstanbul 8890 puanda. 8650 üzerine dikkat edilmeli. Aynı geçerli uyarılarım devam ediyor. Borsada tehlikeli bir alan oluştu. Kar satışlarına yakın bir bölgede dolanıyor. Tutunursa 9000 test edilir ancak aşağıda ihlal edilen alanlar var. Teknik düzeltmeye ihtiyacı var borsanın. Bu yılla ilgili 10 bin, 15 bin puan öngörümüz devam ediyor."

Dolar kuru üzerinden döviz yatırımı uyarısı yapan Memiş, "Dolar kuru yukarı yönlü hareketlerine devam ediyor. 30.59 seviyesinde. Döviz kurlarında genel beklentimiz yukarı yönlü. Euro dolar paritesi 1.0773'te. Dolara kıyasla ucuz kaldı. Eline dolar geçenlere euro'yu işaret ediyoruz. 1.12-1.15 beklentimiz devam ediyor" dedi.

Memiş, bu tahminlerinin ardından altınla ilgili o uyarısını yaptı...