'Altında önemli bir gelişme var' diyen İslam Memiş herkesi uyardı! "Gram altında 3000 liranın üstü..."

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "altında önemli gelişmeler var" diyerek yatırımcıları uyardı. Memiş, gram altında 3000 lira seviyesinin üstünden ilk kez bahsetti, bunun için gereken koşulları açıkladı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Finans analisti İslam Memiş, gram altında 3000 lira seviyesinin üstünü ilk kez dile getirdi. Memiş, "Borsa İstanbul yüzde 1.62'lik yükselişle günün tamamladı. Takip ettiğimiz bant aralığı değişmedi. 8400-9400 seviyesi. Bu bant aralığını takip etmeyi sürdüreceğiz. 9000 üzerindeki ataklar için yeni borsaya giriş yapacakların da bir hayli fazla dikkatli olması gerektiğini söylüyorum. Kar satışları gelmedi, dikkat etmekte fayda var. 8400'e kadar kar satışı bekliyorum" dedi. 

Memiş, "Döviz kurlarında yukarı yönlü hareketleri devam ediyor. 30.92'de dolar TL kuru var. Serbest piyasalarda ise 31 lira seviyesi yukarı yönlü kırıldı. Mart ayında 32 lirayı takip edeceğiz. Kapalıçarşı'da 31.10-31.15 aralığında bir dolar kuru var. Düşüşlerin kalıcı olmayacağını, bizim paramız ile paritenin ucuz olduğunu, euro'nun da ucuz olduğunu ifade etmiştim. Serbest piyasalarda 33.50-33.60 euro kuru. Bu yıl dolara kıyasla euro'nun daha fazla getirisini beklemeye devam ediyoruz" diye konuştu. 

İslam Memiş, "altında önemli bir gelişme var" uyarısı ve gram altının zirve tahminine dair öngörüsüyle bu kez ezber bozdu...