'Altında olağan dışı durum' uyarısı yapan İslam Memiş uyardı: 20 Mart'tan sonra...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 20 Mart'tan sonrası için gram altın ve ons altın konusunda yatırımcıları uyardı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Finans analisti İslam Memiş, 20 Mart'a kadar piyasalar konusunda yatırımcıların dikkatli olması gerektiği konusunda uyardı. İslam Memiş, altın tarafında yaşanan olağan dışı duruma da parmak bastı, çağrıda bulundu.

İslam Memiş, "Borsa İstanbul 8890 puanda. 8900 üzerinde tutunma çabasın hala sürdürmekte. Borsadaki düzeltme hareketleri sonlanmadı, satışlar bitmedi. 8750 ve devamında 8400 puanı beklemeye devam ediyor. 9000 puandan çıkıp gümüşe geçmiştik. 23.65'ten gümüş almıştık. Şu anda 25.65 gümüş gramı. Biz böyle bir hamle yapmıştık, beklemeye devam ediyoruz" dedi.

Memiş, "Dolar kuru 32 lira 12 kuruş. 32 üzerinde tutunma çabasını sürdürmekte. Hedefimiz yine yukarı yönlü. Düşüş yok, hedef yukarı. 1.0850 destek seviyesi. Ucuz bir seviye. Tekrar trend yukarı. Özellikle 20 Mart'a kadar piyasanın yataya, hatta satıcılı yataya yerini bırakacağını söylemiştim. Fed faizi açıklayana kadar sıkıcı bir piyasa süreci göreceğiz" diye konuştu.

İslam Memiş, 20 Mart'tan sonrası için altınla ilgili tahmini ile ise dikkatleri üzerine çekip bir de çağrıda bulundu...