Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş net konuştu: Nisanda bahar, mayıstan itibaren fırtına

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki manipülasyonun süreceğini belirterek nisan ayında yeni bir hikaye yazılacağını söyledi. Memiş, nisanın alım fırsatları sunacağını ancak bunun mayısta gelecek fırtınanın habercisi olacağını anlattı. İşte dikkatle okumanız gereken o sözler...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, nisan ve mayıs aylarında yatırımcıyı ne beklediğini anlatırken çok önemli uyarılarda bulundu.

İşte Memiş'in o açıklamaları: 

Şimdi piyasalarla ilgili yeni bir hikaye yazacaklar. Bu sefer ki hikaye acaba barış mı olur. Daha önce savaşın hikayesini yazmışlardı. Çok güzel böyle cukkayı götürdüler. Bizimkiler ekmeklerine yağ sürdüler. Bence Nisan ayının hikayesi barış hikayesi olacak. Suni bir bahar havası estirebilirler piyasalarda. Yalan bahar. Buraya da dikkat edin, nefsinizle hareket etmeyin. Nisan ayı kesinlikle hem döviz hem emtia tarafında alım fırsatlarının olacağı bir aydır. Daha bugünden şunu ifade ediyorum Nisan ayı kesinlikle dövize ihtiyacı olan, döviz pozisyonu alacak olanlar, düğün yapacak olanlar, gümüş alacak olanlar vs. neye yatırım yapacaksanız bu sizin kişisel kararınız ama Nisan ayı bir barış hikayesi yazacaklar ve kesinlikle çok iyi alım fırsatları olacak ama... "

Bu açıklamanın da bir 'ama'sı var... İslam Memiş'in belirttiği o detay haberimizin devamında...

Kaynak: Haber Global TV