İslam Memiş 4 ay önce ne dediyse oldu

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 4 ay önce 11 Kasım 2021'de "Garez ateşi" adlı videosunda tek tek uyarmıştı. Neredeyse hepsi tek tek gerçekleşti. İşte Memiş'in o gün söyledikleri.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

İslam Memiş 4 ay önce yaptığı uyarıların nasıl bir bir gerçekleştiğini Youtube'dan yayınladığı videoyla anlattı.

İşte Garez Ateşi adlı o videodaki açıklamalar:

YENİ DÜNYA DÜZENİ BAŞLADI

"Kovid 19 sürecinde yeni bir trend başladı. Yeni finansal düzenle birlikte insanların enflasyonla fakirleştiği, kitlesel göçlerin olduğu bir sürece girdik. Yapılacak tek mantıklı şey insanların geleneksel yöntemleri bir kenara bırakarak yeni dünya düzenine ayak uydurması gerekiyor. Varlıklarına sahip çıkması gerekiyor.

Kumar piyasasından uzak durmalı. Kumar piyasası derken yeni enstrümanları, masa başında oturan kişinin oturduğu yerden para kazandığı bir sistemi gözlemliyorum. Enflasyonun geçici olduğunu söylediler. Altın ve gümüş gibi emtiaları baskı altında bıraktılar. Altın ve gümüş enflasyonu sevdiği için enflasyonun olduğu yerde değer artışı yaşarlar. Sürekli altın ve gümüş satarak fiyat artışlarının önüne geçtiler ve geçici bir enflasyona inandırmaya çalıştılar."

BÜYÜK TUZAK

"Burada büyük bir tuzak vardı. Bunun bir yalan olduğunu inanmamaları gerektiğini söyledim. Hiper enflasyona gitmemek olağan bir durum değildi. Toplumsal ayaklanmayı baskılamak için bu söylemlerine devam ettiler. İnsanlar ciddi bir şekilde fakirleşirken hiper enflasyon karşısında daha da fakirleşmeye devam edeceklerdi. İnsanların varlıklarını ellerinden alan bir düzen vardı. Kripto para piyasası da bunun için bulunmaz bir fırsat sundu."

Kaynak: Haber Global TV