AGİ bitti tartışması bitmedi! "Milletin cebine giren para azalıyor"

Asgari ücretli zam oranına sevindi ancak AGİ'nin kalkması da bir o kadar olumsuz etkiledi. AGİ sadece asgari ücretten değil tüm çalışanlardan da kaldırıldı ancak tartışmalar devam ediyor. Bakan Vedat Bilgin, "AGİ için ne vergi alıyoruz ne vergi iade ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme:

Asgari ücretli zam oranına sevindi ancak AGİ'nin kalkması da bir o kadar olumsuz etkiledi. AGİ sadece asgari ücretten değil tüm çalışanlardan da kaldırıldı ancak tartışmalar devam ediyor. Bakan Vedat Bilgin, "AGİ için ne vergi alıyoruz ne vergi iade ediyoruz" dedi. Yani maaşın yanı sıra AGİ ödemesi yapıp yapmamak şu an için işverenin inisiyatifinde. Haber Global muhabiri Umut Erol ve kameraman Yaşar Kaçmaz'ın haberi.

Kaynak: Haber Global TV

Yeşil elmas: Soyarak 70 bin TL kazanıyorlar! Günde 1000'e ulaşan var Uzmanından olası zam senaryoları: Emekli maaşları ne kadar olacak? Borsa İstanbul'un tarihinde bir ilk gerçekleşti! Canpolat: "Psikolojik bir sınır" Altında ithalat yasağı kalkıyor mu? Sarı: "Talep geldikçe kota artırılabilir" 2024'e hızlı bir giriş yaptılar, 3 ayda 170 milyon dolar ihracat Emeklilerin gözü o noktaya çevrildi: "Yüzde 40'ı bulabilir"