9 Nisan altın fiyatları... 'Felaket' yaklaşırken altın son bir alım fırsatı sunacak mı? İslam Memiş açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu kez kötümser konuştu. Nisan ayının final ayı olduğunu belirten Memiş, Mayıs'ta başlayacak ve aylarca sürecek felaket senaryosunu da anlattı. Peki altın son bir alım fırsatı sunacak mı? İşte detaylar...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız


9 Nisan 2022 Cumartesi günü altın fiyatlarına göre gram altın 923 lira seviyesinde. Çeyrek altın 1517 liradan satılırken ons altın ise 1948 dolar.

Dolar 14,74 liradan işlem görüyor. Euro ise 16,04 seviyesinde. Petrol ise 102 dolar seviyesinde.

ENFLASYON YÜZDE 61 AÇIKLANDI AMA HİSSEDİLEN ENFLASYON....

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, Youtube'dan yayınladığı yeni videsounda ilk olarak enflasyona değinirken umutsuz konuştu. 

"Enflasyon yüzde 61 açıklandı ama halkın hissettiği enflasyon yüzde 120'nin üzerinde.
Ekonomi yönetiminde zihniyetin değişmesi gerekiyor. Tarım politikasının bir nokta milli mücadeleye dönüşmesi gerekiyor.

Bana göre Rusya ve Ukrayna'yı barıştırma gündemi Türkiye'nin gündemi değil. Bana göre Türkiye'nin gündemi ekonomi ve enflasyonla mücadeledir.

Onlarca tarım bakanı geldi geçti. Neler yaptılar onu hatırlamıyorum. Her geçen gün kan kaybetmeye devam ediyoruz. Hormonlu gıdalar yemek zorunda kalan bir millet haline geleceğiz. Kilo kilo yerine gram gram almak zorunda kalacağız. Bunlar üzücü şeyler. Enflasyon rakamları artmaya devam edecek. Dört mevsim yaşıyoruz, üç tarafımız denizlerle çevrili ama başarımız sıfır. Hiç iyimser değil."

İslam Memiş daha sonra piyasaları değerlendirdi. Memiş'in altın, dolar, euro, brent petrol ve gümüş değerlendirmeleri haberimizin devamında.

Kaynak: Haber Global TV