Altın hızla düşerken İslam Memiş'ten açıklama: Düğün yapmak için en uygun zaman...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşe dikkat çekti. Memiş, yatırımcıları dikkatli olmaya davet ederken altın fiyatlarındaki düşüşe göre düğün yapmak için en uygun zamanı da açıkladı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

29 Mart verilerine göre altındaki düşüş sürüyor. Gram altın 912 lira seviyesindeyken çeyrek altın 1497 liradan satılıyor. Altının onsu ise 1914 dolar.

İslam Memiş piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirdi:

"-Piyasalarda ciddi belirsizlik var. Herkes ağız dalaşı yapıyor. Türkiye jeopolitik olarak işten sıyrılmaya çalışıyor. Türkiye'nin hamleleri piyasalar açısından önemli olacaktır.

-Merkez Bankası bence bu yıl 2 kez faiz artırımı yapabilir. Bu hamle piyasalar açısından rahatsız edici olmaz. Bence sürpriz olmaz. Enflasyon rakamları yükseliyor siyasi alanda da mücadele süreci var. Birçok kalemde zam göreceğiz. Enflasyon yükselemeye devam edecek. Siyasi hamleler önemli oluyor.

-İyi bir haber akışı yok. Uzun yıllardan beri insanların yüzünü güldüren haber akışı yok. Bence vatandaşlarımızın yapması gereken tasarruflarına sahip çıkacaklar ve kısa vadeli al sat yapmayacaklar."

Kaynak: Haber Global TV