Yunanistan'da Amerikan zırhlılarına protesto! Geri dönmek zorunda kaldılar

Yunanistan'da sol görüşlü eylemci grup Amerikan zırhlılarını taşıyan trenin önünü kesti. Tankların üzerine "katiller" yazan ve Filistin bayrakları da taşıyan grup nedeniyle tren yoluna devam edemedi.

Son Güncelleme:

Yunanistan'da Komünist Parti üyesi grup Dedeağaç'ta protesto düzenledi. Grup ABD yapımı "Abrams" tanklarını Bulgaristan üzerinden Ukrayna'ya taşıyan trenin önünü kesti. "Katiller evinize dönün. sınırlarımızın dışında askeri operasyona hayır. ABD, NATO ve AB'nin savaşlarında yer almaya son verin!" yazılı pankart açıldı.

Bir protestocu da trenin üzerine çıkarak zırhlı aracın üzerine kırmızı boya ile "katiller" yazdı. Protestocular Yunanistan Komünist Partisi ve Filistin bayrakları salladı. "Dedeağaç emperyalistlerin kalesi değil ulusların limanıdır" sloganı atıldı. Protestolar sonuç verdi. Zırhlıları taşıyan tren geri dönmek zorunda kaldı.

Amerikan yapımı Abrams tankları ve Bradley zırhlı araçları 18 Mart'ta Dedeağaç Limanı'na ulaşmıştı. Tanklar NATO'nun doğu kanadını güçlendirme hedefi kapsamında Yunanistan'a göndermişti.

Trump'tan seri katile övgü: Büyük usta Hannibal Lecter, harika bir adam ABD'de yıldızlı geceyi aydınlattı: Clear Lake'den dikkat çeken görüntüler Güneşteki patlama sonucu İsveç'te ortaya çıkan kuzey ışıkları büyüledi NASA yayınladı: Güneş'te yaşanan dev patlama böyle gerçekleşti! Japonya'da flap arızası yaşayan yolcu uçağı acil iniş yaptı İsrailli yarışmacı Eurovision sahnesinde yuhalanınca koşarak ayrıldı