Ünlü şarkıcı komadan çıktı, ama hastalığının nedeni bulunamadı

Rusya'nın en ünlü pop yıldızlarından olan MakSim adıyla bilinen Marina Maksimova, Haziran ayında kendini iyi hissetmediği için hastaneye kaldırılmış, koronavirüs şüphesiyle yoğun bakıma alınmıştı. 1 aydan fazla süredir komada olan şarkıcı gözlerini açsa da, hastalığı gizemini koruyor

Son Güncelleme:

Rusya'nın en tanınmış pop yıldızlarından MakSim, doktorları, ailesini, arkadaşlarını ve hayranlarını şaşırtarak, gizemli bir hastalıkla mücadelesinin ardından komada bir ay kaldıktan sonra nihayet gözlerini açtı.

38 yaşındaki şarkıcı Marina Maksimova, Kazan’da Haziran ayında vereceği bir konser öncesi kendini iyi hissetmeyerek hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık görevlileri tarafından solunum cihazına bağlanan şarkıcı, yapay komaya alınmış, yapılan koronavirüs testlerinde ise virüse dair herhangi bir belirtiye rastlanmamıştı.

Detaylı taramalar sonucu Maksimova'nın ciğerlerinin yaklaşık yüzde 75'inin hasar gördüğü açıklanırken, buna neyin sebep olduğuna dair net bir bulguya rastlanmamıştı. 

MakSim'in sözcüsü Yana Bogushevskaya, şarkıcının hafta sonu komadan uyanarak iyileşmekte olduğunu söyledi. Bogushevskaya, "O akıllı bir kadın, kendini çok iyi hissediyor ve kendi başına yemek yiyor, ancak tam bir iyileşmeden bahsetmek için henüz çok erken ve tedavi açısından kat etmesi gereken çok yol var" dedi. 

Şu an yatakta oturabildiği söylenirken, doktorların kalkmasına izin vermediği ve özel bir diyet uyguladıklarını belirtildi.

2000'lerin başında tanınmaya başlayan 38 yaşındaki şarkıcı, altı albüm çıkararak MTV'nin En İyi Kadın Rus Şarkıcı ödülünü aldı. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber