Ülke şokta! Ünlü iş insanının gelini cinayet şüphesiyle tutuklandı!

İngiliz iş insanı ve Muhafazakar Parti'nin eski başkan yardımcısı ünlü milyarder Lord Michael Ashcroft'un oğlu Andrew Ashcroft ile evli olan Jasmine Hartin'in adı hayatını kaybeden polisle anılıyor. Ülkeyi sarsan olayda soruşturma devam ediyor

Son Güncelleme:

Ünlü İngiliz milyarder Michael Ashcroft'un gelini Jasmine Hartin, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden polisin ölümüyle ilgili Beliz'de gözaltına alındı.

Geçtiğimiz gece, polis şefi Henry Jemmott'un cansız bedeni, Orta Amerika'nın doğu kıyısındaki Belize'de denizin yüzeyinde bulundu. Görgü tanıkları, geç saatlerde tek bir silah sesi duyduklarını belirtirken, evli ve bir çocuk babası Jemmot'un sağ kulağının arkasında kurşun izine rastlandı, olayın intihar olabileceği ihtimali üzerinde de durulmasına karşın, polislerin olay yerine geldiklerinde eski bir emlakçı olan Jasmine Hartin'i oldukça üzgün şekilde iskelede dururken ve giysileri ile kollarında kan izleriyle buldu. 

Hartin ile eşi Ashcroft'un birlikte lüks bir otel açtıkları Karayip ülkesinde yaşadıkları belirtildi. 

Yapılan ilk açıklamada, polis Jemmot'un ölümünün intihar mı, cinayet mi yoksa bir kaza sonucu mu olduğunun araştırıldığı ifade edildi. Yapılan soruşturmayı geniş kapsamlı ele almak gerektiği söylenirken, olayın cinayet olduğunu söyleyebilmek için kesin bir durum olmadığı, kurşun izinin atış mesafesine bakıldığında, bunun intihar da olabileceği aktarıldı. Polis memurunun silahı ise olay mahallinin yakınlarında bulundu. 

Olay yerindeki iskelede genç kadın ile polisin sosyalleştiklerini öne sürülürken, polis daha sonra olay yerinde duygusal bir durum içinde bulunan Jasmine Hartin'in avukatları gelmeden ifade vermekten kaçındığı söylendi. 

Basın mensuplarına yapılan açıklamada, zanlı Hartin ve polis Jemmot'un giyinik olduğu, ancak ilişkilerinin ne boyutta olduğunu bilmedikleri, yalnızca arkadaş olduklarını bildiklerini ifade ettiler. 

İngiliz iş insanı Lord Michael Ashcroft ise, gelinin adının karıştığı olayla ilgili açıklama yapmadı. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber