Ukrayna, Rusya'nın Vasılkiv'deki askeri havaalanına en az 6 füze fırlattığını duyurdu

Ukrayna, başkent Kiev yakınlarındaki Vasılkiv kentinde bulunan askeri havaalanı bölgesine Rusya'nın en az 6 füze fırlattığını duyurdu. Füzenin fırlatıldığı saldırı sonucunda bölgedeki bir petrol deposu alev aldı ve mühimmat deposunda patlamalar meydana geldi.

Son Güncelleme:

Ukrayna, başkent Kiev yakınlarındaki Vasılkiv kentinde bulunan askeri havaalanı bölgesine Rusya'nın en az 6 füze fırlattığını duyurdu.

Kiev polisinden yapılan açıklamaya göre, bugün yerel saatle 07.00 civarında Vasılkiv'deki askeri havaalanının bulunduğu bölgeye Rus birlikleri güçlü hava saldırısı düzenledi.

En az 6 füzenin fırlatıldığı saldırı sonucunda bölgedeki bir petrol deposu alev aldı ve mühimmat deposunda patlamalar meydana geldi.



Kaynak: Haber Global TV

Yeni Kaledonya'da bağımsızlık isyanı: 6 ölü 27 ülke çekindi Mehmetçik 'ben yaparım' dedi Tek kişilik uçan araba HEXA'dan gösteri uçuşu Trump'tan seri katile övgü: Büyük usta Hannibal Lecter, harika bir adam ABD'de yıldızlı geceyi aydınlattı: Clear Lake'den dikkat çeken görüntüler Güneşteki patlama sonucu İsveç'te ortaya çıkan kuzey ışıkları büyüledi