Uçakta yasa boğan ölüm: "Şirketimiz ailesine tüm desteği sağlayacak"

ITA Havayolları'nda çalışan bir uçuş görevlisi İtalya'nın Roma kentine gitmek üzere uçağa bindikten sonra hayatını kaybettiğini bildirdi.

Son Güncelleme:

Manchester Evening News tarafından 57 yaşında üç çocuk annesi bir kadın olarak tanımlanan Gabriella Cario, Cumartesi günü Napoli'nin dışındaki Reggio Calabria Havalimanı'nda ITA Airways'in 1156 sefer sayılı uçağına bindikten sonra hayatını kaybetti.

Havayolu şirketinden yapılan açıklamada, “Meslektaşımız Gabriella Cario geçtiğimiz Cumartesi günü Reggio Calabria'da (Güney İtalya) öldüğünde görevde değildi. Yolcu olarak evine dönüyordu ve Reggio Calabria'dan Roma'ya giden uçak havalanmadan önce uçakta hayatını kaybetti. Şirket ailesine mümkün olan tüm desteği sağlamaktadır” denildi.

Habere göre, Cario'nun uçağa biniş kapısında kendini zaten iyi hissetmediğini ancak Roma bölgesindeki evine, kocasına ve çocuklarına dönmek için sabırsızlandığını bildirdi. Ancak uçağın içine girdikten sonra durumunun kötüleştiği ve birkaç dakika içinde öldüğü belirtildi.

Sağlık görevlilerinin Cario'yu hayata döndürme çabaları başarısız oldu ve uçaktaki tüm yolcular uçaktan inmek zorunda kaldı.

Cario'nun kesin ölüm nedeni henüz açıklanmadı.

FlightAware adlı internet sitesindeki veriler, normalde öğleden sonra kalkan uçağın Napoli'den Cumartesi gecesi yerel saatle 21.00'den sonra havalandığını gösteriyor.

Sonraki Haber