Trump'tan seri katile övgü: Büyük usta Hannibal Lecter, harika bir adam

ABD Başkanı Adayı Donald Trump, başkanlık mitingi sırasında kült filmlerden biri olan 1991 yapımı Kuzuların Sessizliği filminin seri katil olan baş karakterini övdü, 'Hannibal Lecter harika biri' dedi.

Son Güncelleme:

ABD'de bir kez daha başkanlık koltuğuna oturabilmek için aday olan eski başkan Donald Trump, yaptığı tuhaf açıklamalara bir yenisini daha ekledi.

Kuzuların Sessizliği filminde, oyuncu Anthony Hopkins'in hayat verdiği bir seri katil olan ve öldürdüğü insanları yiyen Hannibal Lecter'ı övdü.

Trump, "Kuzuların sessizliği. Aranızda Kuzuların Sessizliği'ni izleyen var mı? Rahmetli büyük usta Hannibal Lecter. Harika bir adam. Sık sık akşam yemeğinde dostlarını ağırlıyor" dedi.

New Jersey'de düzenlediği başkanlık mitinginde konuşan Trump, kurgusal bir karakter olan Hannibal övgüsünü, ülkedeki kaçak göç sorununa bağladı, "Hannibal evine çağırdığı misafirleri öldürüyor" dedi. Trump ardından ABD'de serbestçe dolaşan göçmenleri istemediğini dile getirdi.

Bazı gazeteciler, Trump konuşmaya devam ederken destekçilerinin miting alanını terk ettiğine dair görüntüler paylaştı.

Bu, Trump'ın kurgusal karakter Hannibal Lecter'ı ilk övüşü değil. Filmden uyarlanan 'Hannibal' dizisinin başrol oyuncusu Danimarkalı Mads Mikkelsen, daha önce Trump için "Bazılarına göre Trump yeni bir rüzgar" yorumu yapmıştı.

Trump bu yorum üzerine Hannibal karakterine hayranlık duyduğunu söylemişti.

Vardanyan'ı aklama görevi Polman'a verildi Dünyanın en büyük el ve ayağı Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi Benjamin Button sendromunun en uzun süre yaşayan hastası hayatını kaybetti İspanya’da yüz yıllardır yaşatılan gelenek: İnsan kulesi ABD'liler Milton Kasırgası nedeni ile yaşadıkları yerleri terk ediyor İsrail hastane avlusundaki Filistin çadırlarına saldırdı: 11 yaralı