Trump'ın ekibi yine şaşırttı: Bu kez de Trump'ı Greta'ya dönüştürdüler

ABD Başkanı Trump, Greta Thunberg'in yılın kişisi seçilmesine tepki göstermiş ve, "Greta önce öfke kontrolü sorunuyla başa çıkmalı" demiş, genç aktivist de yanıt vermişti. Ekibi Trump'ın yüzünü genç iklim aktivistinin vücudunun üstüne fotoşopla ekledi

Son Güncelleme:

ABD Başkanı Donald Trump, 16 yaşındaki iklim aktivisti Greta Thunberg'in Time dergisi tarafından "Yılın Kişisi" seçilmesi hakkında, "Çok gülünç. Greta önce öfke kontrolü sorunuyla başa çıkmalı, sonra bir arkadaşıyla eski usul güzel bir filme gitmeli. Sakin ol Greta, sakin ol." ifadelerini kullanmış, genç aktivist de Trump'ın mesajının ardından kişisel Twitter hesabının profil bölümünü değiştirerek, "Öfke kontrolü sorunuyla başa çıkan bir ergen. Şu anda bir arkadaşıyla sohbet edip eski usul güzel bir film izliyor." ifadelerini eklemişti.

TRUMP'IN "SAKİN OL" DEDİĞİ GRETA'YA OBAMA'DAN DESTEK

TRUMP'TAN ANLAM VERİLEMEYEN 'AVENGERS'LI SEÇİM VİDEOSU 

ABD seçimleri yaklaşırken Trump'ın kampanya ekibi tarafından Trump'ı Marvel evreninin kötüsü Thanos olarak gösteren ve rakiplerini öldürdüğü bir video yayınlanmış Thanos'un toplu katliam gerçekleştiren bir kötü adam olması sebebiyle video birçok tepki almıştı. 

Reklamda Donald Trump'ın "Ben kaçınılmazım" deyip, parmağını şıklattıktan sonra Temsilciler Meclisi'ndeki Demokrat liderlerin konuşma yaptıkları sırada toza dönüştükleri görülüyor.

CNN televizyonu sunucusu Don Lemon sert tepki göstererek, "Biz liseli çocuklar mıyız? Bu da neyin nesi? Ne bu? Ne? Böyle bir şeyin haberini yaptığıma bile inanamıyorum. Bu aptalca. Tam anlamıyla aptalca. Senin insanların hasta mı? Sen hasta mısın? Git ve Twitter'da Demokratlarla alay et. Bunu aptallara yap. Tarih bu aptalca saçmalığı kaydetmeyecek, ama tarih bu ciddiyetsizliği kaydedecek." ifadelerini kullanmıştı.

TRUMP'IN EKİBİ BU KEZ DE GRETA'YI FOTOŞOPLADI

Donald Trump'ın ekibi Greta Thunberg'in Time Yılın Kişisi seçilmesinin ardından Trump'ın yüzünü genç iklim aktivistinin vücudunun üstüne fotoşopla ekledi.

Twitter'daki resmi Trump War Room (Trump Savaş Odası) ekibi, fotoğrafı "İş sözlerini tutmaya geldiğinde sadece bir tane Yılın Kişisi var." sözleriyle paylaştı.  

Ödülü neden hak ettiğine inandıklarının nedenlerini sıraladıktan sonra şöyle eklediler: "Ekonomiyi Canlandırmak, Rekor İş İmkanı Yaratımı, Tarihsel Vergi İndirimleri,#AmericaFirst (ÖnceAmerika) Ticaret Anlaşmaları, IŞİD'i Yok Etmek, Duvarı İnşa Etmek."

ABD başkanı daha önce Twitter'da yüzünün Rocky filmlerindeki Sylvester Stallone'un tişörtsüz vücudunun üzerinde olduğu bir fotoğraf paylaşmıştı.

Sonraki Haber