İsrail, Saftavi bölgesinde okul vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberine göre, İsrail Gazze'nin kuzeyindeki Saftavi bölgesinde sığınmacıların kaldığı bir okulu bombaladı, ölen ve yaralananlar var.

Son Güncelleme:

Son dakika haberi...

İsrail Gazze'nin kuzeyindeki Saftavi bölgesinde sığınmacıların kaldığı bir okulu bombaladı, ölen ve yaralananlar var.

İsrail ordusunun, abluka altındaki Gazze'nin kuzeyinde sığınmacıların kaldığı bir okulu bombaladığı, saldırıda ölen ve yaralananların olduğu bildirildi.

SIĞINMACILARIN KALDIĞI USAME BİN ZEYD OKULU'NA BOMBALI SALDIRI

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre İsrail ordusu, Gazze'nin kuzeyindeki Saftavi bölgesinde sığınmacıların kaldığı Usame bin Zeyd Okulu'nu bombaladı.

Saldırıda ölenlerin ve yaralananların olduğu bilgisi verildi.

İSRAİL GAZZE ŞERİDİ'NE YÖNELİK SALDIRILARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 7 Ekim tarihinden bu yana aralıksız devam ediyor. Akşam saatlerinde Şifa ve Endonezya hastanelerinin yakınlarını hedef alan İsrail güçlerinin Saftavi bölgesinde sığınmacıların kaldığı bir okulu bombaladığı bildirildi. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi.

SALDIRININ ARDINDAN ULUSLARARASI KURULUŞLARDAN PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR

İsrail, akşam saatlerinde Refah Sınır Kapısı'ndan geçerek tedavi amacıyla Mısır'a götürülmek üzere yaralıların taşındığı ambulansları hedef aldı. Vahşi saldırıda birçok sivil hayatını kaybetti ve yaralandı. Saldırının ardından Dünya Sağlık Örgütü, Birleşmiş Milletler, Kızılhaç gibi birçok uluslararası toplum peş peşe açıklamalarda bulundu. 

Kaynak: AA

Sonraki Haber