Sevgilisi dolandırdı, eşi sahip çıktı!

73 yaşındaki kadın üçüncü kocası kendisinden daha çok çiçeklerle ilgilenince, Facebook'tan tanıştığı bir adamla tanışıp, ilgisi hoşuna gidince mesajlaşmaya başladı, ancak türlü bahaneler uyduran adama 40 bin sterlin kaptırdı

Son Güncelleme:

73 yaşındaki İngiliz Susan Perry geçen yıl üçüncü kocası Gordon ile büyük bir tutkuyla evlenmiş, ancak 1 yıl sonra eşinin kendisine ilgisi azaldığını düşünmüştü. "Kocam köpekleriyle ve bahçeyle benden çok ilgileniyor" diyen Susan Perry, Facebook'tan 50 yaşındaki 'Gideon' isimli adamla tanıştı.

Bu yakışıklı, petrol kulelerinde çalıştığını iddia edip, adının Gideon olduğunu söyleyen 'yeni arkadaşın' ilgi dolu mesajları Perry'nin ayaklarını yerden kesti.

"Bana hobilerimi soruyor, petrol kulelerinde çalıştığı için oğlunu özlediğini söylüyordu. Evli olduğum gerçeğini hiçbir zaman kenara atmadım, ama onun için üzülmüştü. Kocama biriyle mesajlaştığımı söylemedim, çünkü yanlış hiçbir şey yapmadığımı düşündüm. Gideon, bana oğlunun, 5 yatak odası olan bungalovunun, yüzme havuzunun ve çalıştığı yerin fotoğraflarını yolluyordu. Her şey oldukça ikna ediciydi, bu yüzden ondan hiç şüphelenmedim. Bir gün beni arayıp arayamayacağını sordu, sesi çok yumuşak ve kibar geliyordu." diyerek anlatıyor Perry.  

Ancak bir gün Gideon Fransız aksanıyla konuşarak, oğlu Paul'ün ciddi bir kaza geçirdiğini, sürücünün de kaçtığını söylüyor. Sesi çok üzgün gelen adama, 400 sterlin göndermeyi teklif ediyor.  Adam ise ona bunu geri ödeyeceğini söylüyor. 

"KORSANLAR KAÇIRDI"

Gideon'un maaşının yarısını göndermek istemesine ise Susan, rahatsızlık duyduğunu, ancak bunun yine de güven verici olduğunu söylüyor. Ancak bu olaydan bir süre sonra Gideon bu kez daha tuhaf bir sebeple kadını arayarak, "Çalıştığım petrol platformunu korsanlar bastı" diyerek para istedi.

Adam bu kez de helikopter kiralamak için 14 bin sterline ihtiyacı olduğunu söylerken, yaşlı kadın yine hiç düşünmeden parayı yolladığını söylüyor.

Gideon benzer yöntemlerle Susan Perry'den 40 bin sterlin (286 bin lira) aldı. Kadına Amerika'ya taşınacağını söylemiş, Susan ise kafasında gelecek hayalleri kurmaya başlamıştı. Ancak paralar asla gelmedi ve Gideon'un aramaları kesildi. Susan bir gün Gideon'un oğlu Paul olduğunu söyleyen kişiden, "Babam uykusunda kalp krizi geçirerek öldü" mesajı aldı.  

Dolandırıldığını anlayan Susan Perry, hayatımın aşkı dediği kocasını kaybettiğini de anlayarak, bütün hikayeyi eşi Gordon'a anlattı. Eşinin ilgisiz olduğunu düşünerek, kendine sosyal medya arkadaşı bulan ancak dolandırılan kadına en büyük desteği ise kocası verdi. Eşini terk etmeyen Gordon Perry "Tüm sorunları çözeceğiz" dedi.

Sonraki Haber