Şelale havuzuna düşen araçta can pazarı kamerada! 13 yaşındaki kızını kurtarmaya çalışan baba aşağı savruldu

Hindistan’ın Madhya Pradesh eyaletinde şelale kıyısındaki bir araç, içinden kızını kurtarmaya çalışan babayla birlikte suya düştü. O anlar amatör kameraya yansırken, can kaybı yaşanmamasıyla facianın eşiğinden dönüldü.

Son Güncelleme:

Hindistan’ın Madhya Pradesh eyaletindeki Lodhiya Kund şelalesinin kenarında bulunan park halindeki bir araç, kayarak suya düştü. Aracın kaydığı sırada 13 yaşındaki kızını kurtarmaya çalışan baba da şelaleden aşağı savruldu.

Araçta korku dolu anlar yaşayan kız çocuğunun ve sudaki babasının yardımına çevredekiler koştu. O anlar amatör kamera yansırken, baba-kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

“BAGAJ KAPAĞI ZORLA KAPATILDIKTAN SONRA KAYMAYA BAŞLADI”

Polisten yapılan açıklamada, “Araba şelale havuzunun çok yakınına park edilmişti. Aracın, bagaj kapağının zorla kapatıldıktan sonra kaymaya başladığı ve şelalenin bulunduğu havuza düştüğü öğrenildi” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: İHA

Tek kişilik uçan araba HEXA'dan gösteri uçuşu Trump'tan seri katile övgü: Büyük usta Hannibal Lecter, harika bir adam ABD'de yıldızlı geceyi aydınlattı: Clear Lake'den dikkat çeken görüntüler Güneşteki patlama sonucu İsveç'te ortaya çıkan kuzey ışıkları büyüledi NASA yayınladı: Güneş'te yaşanan dev patlama böyle gerçekleşti! Japonya'da flap arızası yaşayan yolcu uçağı acil iniş yaptı