Savaşın en küçük kurbanları: Gözlerini Gazze'de açtılar

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana aralıksız sürdürdüğü bombardıman Gazze Şeridi'nde büyük yıkıma yol açtı. Yaşanan insani dram her geçen gün büyürken, hiçbir şeyden haberi olmayan savaşın en küçük kurbanları gözlerini Gazze'de açtılar.

Son Güncelleme:

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana aralıksız sürdürdüğü bombardıman sonrası Gazze'de 5 bin 500'den fazla ev tamamen yıkıldı. 10 binden fazlası kullanılamaz halde.

İsrail'in bombardımanından kaçmak için BM'ye ait okullara sığınan siviller ise zor şartlar altında yaşama tutunuyor. Hijyen koşullarının yetersizliği nedeniyle salgın hastalıkların patlak vermesinden korkuyorlar.

Çocuklar ise tanıklık ettikleri bombardımanların şokunu halen atlatabilmiş değil. Gözünü Gazze'de dünyaya açan bebekler ise ısınmazlarsa soğuktan ölecekler.

Kaynak: Haber Global TV

27 ülke çekindi Mehmetçik 'ben yaparım' dedi Tek kişilik uçan araba HEXA'dan gösteri uçuşu Trump'tan seri katile övgü: Büyük usta Hannibal Lecter, harika bir adam ABD'de yıldızlı geceyi aydınlattı: Clear Lake'den dikkat çeken görüntüler Güneşteki patlama sonucu İsveç'te ortaya çıkan kuzey ışıkları büyüledi NASA yayınladı: Güneş'te yaşanan dev patlama böyle gerçekleşti!