Sahte “Brad Pitt” çetesi

İspanya'da film gibi bir dolandırıcılık hadisesi yaşandı. Kendilerini Hollywood yıldızı Brad Pitt gibi tanıtan dolandırıcılar, 325 bin Euro'luk vurgun yaptı. 5 şüpheli gözaltına alındı.

Son Güncelleme:

İspanya'da Brad Pitt'in adıyla 2 kişiyi binlerce Euro dolandırdılar. Dolandırıcılar mağdurları Brad Pitt'in internetteki hayran sayfalarında buldu.

Seçtikleri kurbanlara  E-posta ve mesajlar gönderdiler. O sırada depresyonda ve savunmasız oldukları belirtilen 2 kadını, Brad Pitt ile konuşturduklarına inandırdılar. Var olmayan projelere yatırım yapmaları için ikna ettiler. 

Birinden 175 bin Euro, diğerindense 150 bin Euro aldılar. Polis 5 eve eş zamanlı baskın düzenledi. 5 kişi gözaltına alındı.

İngiltere’de kızgın kaz bölgesini işgal eden insanları kovaladı Zenginlere vergi sinyali İsviçre’de olay yaratan intihar kapsülü Ticaret Bakanı Bolat'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması için Haber Global'e özel değerlendirme Taha Dağlı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözlerine dikkat çekti Kanada'da dev domino taşlı etkinlik