This browser does not support the video element.

Putin'e BAE ziyaretinde Su-35 savaş uçakları eşlik etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) resmi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyareti sırasında Putin'in uçağına, Rus savaş uçakları Su-35'ler eşlik etti.

Son Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, resmi temaslarda bulunmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) gitti. Kremlin’den yapılan açıklamada, Putin’in BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid en-Nehyan ile bir araya geleceği aktarıldı.

RUS SAVAŞ UÇAKLARI SU-35'LER PUTİN'E EŞLİK ETTİ

Ziyareti sırasında Putin'in uçağına, Rus savaş uçakları Su-35'ler eşlik etti.

"ÇOK YÖNLÜ RUSYA - BAE İŞBİRLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK DURUM VE BEKLENTİLER" İLE 'ORTA DOĞU' GÜNDEMİ

Rusya Devlet Başkanı Putin, resmi temaslarda bulunmak üzere BAE’ye gitti. Putin’in programına ilişkin Kremlin’den yapılan açıklamada, “BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid en-Nehyan ile yapılacak görüşmelerde, çok yönlü Rusya-BAE işbirliğinin daha da geliştirilmesine yönelik durum ve beklentilerin yanı sıra Orta Doğu bölgesindeki duruma vurgu yapan güncel uluslararası meselelerin ele alınması bekleniyor” denildi.

SUUDİ ARABİSTAN PRENSİ SELMAN İLE DE GÖRÜŞMESİ BEKLENİYOR

Putin, daha sonra Suudi Arabistan’a gidecek. Putin’in burada Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşmesi bekleniyor.

PUTİN, İRAN CUMHURBAŞKANI İLE DE GÖRÜŞECEK

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Rusya’nın başkenti Moskova’ya Perşembe günü bir ziyaret gerçekleştirecek.

RUSYA - İRAN ARASINDAKİ EKONOMİK VE ASKERİ İŞBİRLİĞİ ELE ALINACAK

Kremlin tarafından yapılan açıklamada, Reisi’nin Putin ile bir araya geleceği aktarıldı.

Görüşmelerde iki ülkenin ekonomik ve askeri işbirliği gibi konuların ele alınması bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Japonya'da flap arızası yaşayan yolcu uçağı acil iniş yaptı İsrailli yarışmacı Eurovision sahnesinde yuhalanınca koşarak ayrıldı İsrail'in Eurovision Şarkı Yarışması'na katılması, İsveç'te protesto edildi Rus atletten dünya rekoru! 650 ton ağırlığındaki treni 37 saniyede... Fransız akrobasi timinden büyük hata: Fransa bayrağı... Rusya'da Zafer Günü kutlamaları: Kızıl Meydan'da törenler düzenleniyor