Putin'den "dublör" açıklaması: Teklif geldi, reddettim

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e, dublör kullanıp kullanmadığı soruldu. Putin, kendisine bu önerinin getirildiğini ama reddedildiğini söyledi.

Son Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, hakkında en çok merak edilen konulardan birini yanıtladı. Putin, dublör kullanmadığını ama 2000'li yılların başında kendisine bu böyle bir önerinin getirildiğini söyledi.

TASS haber ajansının 'Vladimir Putin'le 20 soru' isimli söyleşisinde, Rusya liderine dublör kullanıp kullanılmadığı soruldu. 2000'li yılların başında devlet başkanının risk altında olabileceği etkinlikler için bu önerinin gündeme getirildiğini açıklayan Putin, "Herhangi bir dublör fikrini saf dışı bıraktım" dedi. Rusya lideri, "Öneri, terörle savaşımızın en zorlu zamanlarında getirilmişti" diye konuştu.

MEDVEDEV 'BİZ GERÇEĞİZ' DEMİŞTİ

TASS'ın haberine göre, dünya çapında internette en çok aranan ifadelerden biri, 'Putin'in dublörü'. Rusya lideri, geçmişte sık sık dublörü olup olmadığı sorusuyla karşılaşmıştı. 2009 yılında Putin dönemin Başbakanı Dimitri Medvedev ile Soçi'de bir göl kenarında yürüyüş yaparken bir kadın ikisinin de dublör olduğunu iddia etmiş, Medvedev kadına gülerek dönüp "Biz dublör değiliz, gerçeğiz" demişti. 

Sonraki Haber