Prens Harry ile Meghan Markle'dan çok konuşulacak açıklama!

Geçen yıl mayıs ayında evlenen Prens Harry ile Sussex Düşesi Meghan Markle, Afrika gezisinden sonra ITV'de yayımlanacak bir belgesel için Tom Bradby'ye özel bir röportaj vererek, şaşırtan açıklamalara imza attılar

Son Güncelleme:

"Zihinsel ve fiziksel sağlığın nasıl?" sorusuna gözleri dolarak cevap veren Meghan Markle, hamileliği ve sonrasında medyanın acımasızca davrandığını anlattı. "Bunu sorduğunuz için teşekkür ederim. Nasıl olduğumu soran çok az kişi var. Özellikle bir kadın olarak bu çok zor. Yeni evlenmiş olmak ve yeni anne olmak medya ve halkın baskısıyla bunların üstesinden gelmek çok zor." dedi. 

"HARRY İLE EVLENME DEDİLER"

Yeni hayatıyla nasıl başa çıktığını da anlattı. Meghan "Kolay olacağını hiç düşünmedim ama adil olur diye düşünüyordum. Eşimle o dönem ilk tanıştığımda, ben çok mutlu olduğum için arkadaşlarım da öyleydi. Ama İngiliz arkadaşlarım bana, 'Eminim ki o harika biridir, ancak bunu yapmamalısın çünkü İngiliz bulvar gazeteleri hayatını mahvedecek' dediler." diye konuştu. 

"BAŞARMAK VE MUTLU HİSSETMEK ZORUNDASIN"

Düşes Markle, özellikle oğlu Archie doğduktan sonra karşılaştığı baskıyla ilgili de konuştu. Yapılan haberler, çıkan dedikodular ve acımasızca yapılan yorumlarla nasıl başa çıktığını anlatırken eşine kısaca 'H' diye hitap ettiğini de belirterek, "Uzun zamandır H'ye söylüyorum, sadece hayatta kalmak yetmez. Hayatın anlamı bu değil. Başarmak ve mutlu hissetmek zorundasın. Soğukkanlı olma konusundaki İngiliz duyarlılığını gerçekten uygulamaya çalışıyorum." dedi. 

PRENS HARRY'DEN PRENS WILLIAM İTİRAFI

Harry, Prens William ile arasındaki gerginlik iddialarına ilişkin "Bu rolün, bu işin bir parçası baskı altında olduğundan kaçınılmaz bir şekilde bunlar da gerçekleşiyor. Biz kardeşiz, her zaman kardeş olacağız. Şu anda ikimiz kesinlikle farklı yollardayız, ancak her zaman onun yanında olacağım ve biliyorum ki o da her zaman benim yanımda olacak. Eveti, eskiden olduğu kadar görüşmüyoruz çünkü çok meşgulüz ama onu çok seviyorum. Kardeşler olarak, iyi günleriniz de kötü günleriniz oluyor" dedi.

Sonraki Haber