Prens Harry'den dikkat çeken sözler: Annemin oğluyum

İngiltere Kraliyet ailesi mensubu Prens Harry ve eşi Meghan Markle, oğulları Archie adına kurdukları 'Archewell' adlı vakıfın web giriş sayfasına çiftin birlikte yazdıkları mesaj ve Prenses Diana'nın oğlu Prens Harry ile olan fotoğrafını koydu.

Son Güncelleme:

Ünlü çift, Archewell Vakfı’na davet içeren mesajlarında "Annemin oğluyum. Ve oğlumuzun annesiyim. Birlikte size Archewell’i getiriyoruz" ifadelerini kullandı. Prens Harry’nin mesajda kendisini "Annemin oğluyum" ifadeleriyle tanımlarken, Meghan Markle’ın ise "Ve oğlumuzun annesiyim" ifadelerini kullandığı görüldü.

Archewell Vakfı’nın Sussex Dükü Harry ve Düşesi Meghan tarafından kültürel değişim için kurulduğu ve kar amacı gütmeyen çalışmaların yanı sıra prodüksiyon işlerinin de yapılacağı vakfın tanıtım sayfasında yer aldı.  

TARTIŞMALI GELİN

Prens Harry ve Meghan Markle, 2018'de başkent Londra'nın batısındaki Windsor Kalesi'nin tarihi ibadethanesi St. George Chapel'da görkemli bir törenle evlenmişti.

Kraliçe, torunu Harry'e Sussex Düklüğünü vermiş, böylece Meghan da Sussex Düşesliğine gelmişti.

Kraliyet ailesine dahil olmadan önce oyunculuk kariyeri bulunan, ABD vatandaşı olan ve ailesinin kökleri Afrika'ya dayanan Markle, İngiliz monarşisi için ilk niteliğinde pek çok özelliği bir arada taşımasıyla tartışma konusu olmuştu.

Veliaht Prens Charles ile Prenses Diana'nın ikinci çocuğu Harry, tahtın 6'ncı sıradaki varisi konumunda bulunuyordu.

Prens Harry'nin annesi Diana, İngiliz bulvar basınının sürekli takibi altında geçirdiği hayatını, 31 Ağustos 1997'de Paris'te 36 yaşındayken paparazzilerin takibi sırasında bir tünelde geçirdiği trafik kazasında kaybetmişti.

Kaynak: DHA

Sonraki Haber