Pink Floyd grubunun kurucularından Roger Waters: "Kardeşlerimizin yaşadıklarını hissediyoruz”

Ünlü İngiliz rock grubu Pink Floyd’un vokalisti, basçısı ve kurucularından olan Roger Waters, Filistin’e destek için Londra’da düzenlenen özel bir etkinlikte sahne aldı.

Son Güncelleme:

Londra’daki Euston St. Pancras Kilisesi'nde düzenlenen etkinlilke Waters’ın yanı sıra Yusuf İslam (Cat Stevens) ve rapçi Lowkey (Kareem Dennis) de şarkılarını Filistin için söyledi.

Konserden önce konuşma yapan Waters, “Benim gibi birçoğunuz gözyaşları içinde yaşıyorsunuz. Çünkü Gazze’deki ve Filistin’in işgal altındaki diğer topraklarındaki kardeşlerimizin yaşadıklarını hissediyoruz.” dedi.

Lübnan'dan kaçan binlerce kişi, Suriye'de Esad rejiminin boşalttığı şehirlere giderken görüntülendi İsrail ordusunun Beyrut'un güneyine düzenlediği hava saldırıları devam ediyor   Lübnan'dan İsrail'in kuzeyine atılan roketler "demir kubbe" tarafından imha edildi Haiti Devlet Başkanı, BM'de konuşma yaparken suyu sürahiden içmeye çalıştı Davranış notu düşük öğrenciler sınıfta bırakılacak  İsrail saldırıları nedeniyle Lübnan'dan ayrılan yabancı uyruklular gemiyle Mersin'e geldi