Paralarını çekemeyen mevduat sahipleri, Merkez Bankası'na havai fişek fırlattı!

Lübnan’ın başkenti Beyrut'tan şaşırtan görüntüler... Ülkede 2019'dan bu yana mevduat hesapları dondurulduğu için paralarını çekemeyen mudiler, sokağa döküldü ve Merkez Bankası'na havai fişek fırlattı. İşte o anlar.

Son Güncelleme:

Lübnan’da ekonomik kriz nedeni ile hükümetin mevduat hesaplarını dondurmasının ardından bankalardan paralarını çekemeyen halk, bir kez daha sokağa çıktı. Halk Merkez Bankasına havai fişek attı o anlarda ortaya çıkan kargaşa kameraya yansıdı.

MERKEZ BANKASINA HAVAİ FİŞEK FIRLATTILAR!

Mevduat sahiplerini temsil eden "Mudilerin Çığlığı (Depositors Outcry)" adlı oluşumun çağrısıyla Merkez Bankası binasının önünde bir araya gelen kalabalık grup, paralarının iade edilmesini istedi.

Bazı göstericiler Merkez Bankası'na havai fişek fırlattı, bazıları ise bina önündeki yolu trafiğe kapatarak araç lastiklerini ateşe verdi.

Yeni Kaledonya'da bağımsızlık isyanı: 6 ölü 27 ülke çekindi Mehmetçik 'ben yaparım' dedi Tek kişilik uçan araba HEXA'dan gösteri uçuşu Trump'tan seri katile övgü: Büyük usta Hannibal Lecter, harika bir adam ABD'de yıldızlı geceyi aydınlattı: Clear Lake'den dikkat çeken görüntüler Güneşteki patlama sonucu İsveç'te ortaya çıkan kuzey ışıkları büyüledi