Olimpiyat sporcusuna 'Madalya kazanamadın' dayağı

İrlandalı Olimpiyat sporcusu Jack Woolley, arkadaşlarıyla dışarı çıktığı gecede 12 kişilik grup tarafından darp edildi. Woolley, Instagram hesabında bir ambulans ve hastane yatağının içinden kana bulanmış giysileri ve yüzündeki kesikleri gösteren fotoğraflarını paylaştı

Son Güncelleme:

İrlanda'nın erkekler 58 kg kategorisindeki oyunlarında yarışan sporcu Jack Woolley evine madalya götüremeyen isimlerden birisiydi. Sosyal medya hesabından saldırıya uğradığını duyuran Woolley, kanlar içinde kaldığını duyurdu.

22 yaşındaki sporcu ülkesinin ilk tekvando olimpiyat sporcusuydu. Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla saldırıya uğradığını gözler önüne seren Woolley, o kadar şiddetli bir saldırıya uğradı ki bunun sonucunda plastik cerrahi işlemler de görmek zorunda kalacak.

Olay gecesini anlatan genç sporcu, "Geçen gece arkadaşlarımla yemek yemeye gittim. Ardından birkaç kişi bara geldi. 20’li yaşlarda olduklarını tahmin ettiğim 8 ila 12 kişilik kadın ve erkeklerden oluşan çete, insanlara saldırmaya başladı" dedi.

 Wolley, ona yumruk atan kişinin daha sonra özür dilediğini ve "Yanlış kişi. Benim hatam" dediğini aktardı.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jack Woolley ? (@jack_woolley_tkd)

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber