Nadir canlılarından olan albino sincaplar görüntülendi: 100 binde 1 ihtimalle doğuyorlar

Doğada son derece nadir görülen albino sincaplar, tamamen beyaz kürkleriyle ABD'nin başkenti Washington D.C.'daki National Mall etrafında doğal alanlarda görüntüleniyor.

Son Güncelleme:

ABD Washington'daki Kongre Binası çevresinde yaşayan ya da burayı ziyaret eden insanlar, 100.000'de 1 ihtimalle doğan bu kırmızı gözlü ve tamamen beyaz sincapları görme ayrıcalığına sahip.

Bilim adamlarının tahminlerine göre, Amerika Birleşik Devletleri'nde 2 milyon sincap nüfusunun sadece 20'si albino sincapları oluşturuyor.

Uzmanlar, doğanın bu eşsiz canlılarının bulundukları ortamda korunması ve başkaları tarafından beslenmemesi gerektiği konusunda uyarıyor. Albinizm, pigmentlerin tamamen veya kısmen yokluğu ile tanımlanan genetik bir anomali olarak kabul ediliyor.

Kaynak: AA

İsrail-Lübnan sınırında çatışma anları İsrail, Lübnan'ın güneyini vuruyor! Çarpıcı görüntüler servis edildi İtalya’yı Boris Fırtınası vurdu! Binden fazla kişi evlerinden tahliye edildi Eve giren 4 metrelik piton kadını böyle sardı! İsrail'in Hizbullah'a telsizler üzerinden ikinci saldırısına dair yeni görüntüler Dünyadan parçalı ay tutulması ve süper ay manzaraları