Messi'nin Nusret'e karşı olan tavırları sosyal medyada gündem oldu

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası final maçında Arjantin, Fransa'yı mağlup etti. Futbolcuların stadyumdaki sevinç anlarında kameraya yansıyan görüntülerde, Messi'nin Nusret'e olan tavırları dikkat çekti.

Son Güncelleme:

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası final maçında Arjantin ile Fransa, Lusail Stadyumu'nda karşılaştı.

Arjantin'in Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası şampiyonu olması sonrası stadyumda sevinen futbolcuların görüntüleri kameraya yansıdı.

Görüntülerde, Nusret'in Messi'nin kolundan tutup fotoğraf çektirmek istediği anlar kameraya yansıdı. Daha sonra, Messi'nin de Nusret'in bu isteğine karşı olan tavırları sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Trump'tan seri katile övgü: Büyük usta Hannibal Lecter, harika bir adam ABD'de yıldızlı geceyi aydınlattı: Clear Lake'den dikkat çeken görüntüler Güneşteki patlama sonucu İsveç'te ortaya çıkan kuzey ışıkları büyüledi NASA yayınladı: Güneş'te yaşanan dev patlama böyle gerçekleşti! Japonya'da flap arızası yaşayan yolcu uçağı acil iniş yaptı İsrailli yarışmacı Eurovision sahnesinde yuhalanınca koşarak ayrıldı