Mecliste romantizm: Deprem konuşurken evlenme teklif etti!

İtalya Temsilciler Meclisi'nde bugün söz alan Muhalefet partisi Lig'in milletvekillerinden Flavio Di Muro, deprem sonrası yeniden inşa çalışmalarının görüşüldüğü oturumda sevgilisine evlenme teklifi etti.

Son Güncelleme:

Oturumda söz alan Di Muro, konuşmasının sonunda "Bugün benim için diğer günlerden farklı, özel bir gün. Sayın Meclis Başkanı, izninizle size değil, seyirci sıralarına sesleniyorum: Elisa, benimle evlenir misin?" diyerek bir yüzük kutusu çıkardı ve seyirciler arasında olduğu anlaşılan sevgilisine evlenme teklifi etti. Elisa isimli sevgilisinin ne yanıt verdiği anlaşılmazken, İtalyan basını, Di Muro'nun teklifine olumlu yanıt aldığını yazdı.

"UYGUNSUZ"

Yanındaki milletvekilleri Di Muro'yu alkışlayıp tebrik ederken, Meclis Başkanı Roberto Fico'dan tepki geldi. 5 Yıldız Hareketi'nden Fico, "Sayın milletvekili Di Muro, her şeyi anlarım ama meclis konuşmasını böyle bir amaçla kullanmak bana çok uygunsuz geldi" dedi.

Ardından söz alan Demokratik Parti Milletvekili Stefania Pezzopane ise "Müstakbel eşleri tebrik ederim. Aşk birleştirir" dedi. 

Sosyal medyada ise Lig milletvekilinin, deprem bölgelerinin ciddi sorunlarının konuşulması gereken meclis oturumuna özel hayatını taşımasına eleştiriler geldi, özellikle Twitter'da en çok konuşulan konulardan biri oldu. 

Sonraki Haber