Malezya'da heyelanda çöken yol saniye saniye kamerada

Malezya’da etkili olan şiddetli yağışın ardından meydana gelen heyelanda, yolun çökmesinin ardından 5 araç zarar gördü. Yaşanan korku dolu anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Son Güncelleme:

Malezya’nın Selangor eyaletinde etkili olan şiddetli yağışın ardından meydana gelen heyelan nedeniyle bütün bir yol çöktü. 5 aracın çöken yolla birlikte çukura düşmesinin ardından olay yerine çok sayıda ilk yardım ve polis ekipleri geldi. Malezya Polisi, meydana gelen toprak kaymasının büyük bir olay olduğunu söyleyerek yolun heyelan nedeniyle çökmesini “felaket” olarak nitelendirirken yolun, drenaj borusunda meydana gelen patlamanın ardından gerçekleştiği bildirildi. Malezyalı yetkililerden, yaşanan olayda, can kaybı yaşanmadığını, 5 aracın hasar gördüğünü açıkladı.

Kaynak: İHA

Yeni Kaledonya'da bağımsızlık isyanı: 6 ölü 27 ülke çekindi Mehmetçik 'ben yaparım' dedi Tek kişilik uçan araba HEXA'dan gösteri uçuşu Trump'tan seri katile övgü: Büyük usta Hannibal Lecter, harika bir adam ABD'de yıldızlı geceyi aydınlattı: Clear Lake'den dikkat çeken görüntüler Güneşteki patlama sonucu İsveç'te ortaya çıkan kuzey ışıkları büyüledi