Madonna'nın oğlu berduş oldu! David Banda yiyecek ekmek bulamıyor! Amerika kamuoyu şokta

Ünlü şarkıcı Madonna'nın 18 yaşındaki oğlu David Banda, 18 yaşına gelmesiyle birlikte bağımsız olmaya karar verince yiyecek ekmek bulamayacak hale düştü. 

Son Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Madonna'nın 18 yaşındaki oğlu David Banda, yiyecek almaya yetecek kadar parasının olmadığını belirtti.

Madonna'nın oğlu David Banda zor bir dönemden geçiyor. Pop kraliçesinin 18 yaşındaki oğlu, bağımsız olmaya karar verdi ve hayatının yeni bir aşamasına başlamak için annesinin evinden ayrıldı.

New York'taki Bronx semtinde bulunan bir daireye taşındı. David Banda, sevgilisi 21 yaşındaki model María Atuesta ile aynı evi paylaşıyor. Genç adam hayatta kalabilmek için dersler veriyor çünkü "yeterli parası" yok ve hatta yiyecek bulmak için "çöpü karıştırmak" zorunda kaldığı zamanlar bile oluyor .

Müzisyen olan Banda, yaşadığı zorluklara rağmen hayatının bu yeni aşamasında nasıl hissettiğini İngiliz The Sun gazetesinde anlattı ve "Yalnız değilim. Kız arkadaşım var" dedi.

"Gece aç kalma ve yiyecek alacak param olmadığını fark edip çöpleri karıştırmayı deneyimlemek çok güzel. Genç olmak eğlenceli" diyen Banda, ekstra para kazanmak için çevrimiçi gitar dersleri veriyor. 50 binden fazla takipçisi olan Instagram profili aracılığıyla öğrenciler müzik dersleri için rezervasyon yapabiliyor.

Madonna, David Banda'yı 2006 yılında Malavi'deki bir yetimhaneden 13 aylıkken evlat edinmişti. Doğumundan kısa bir süre sonra annesini kaybeden David, sıtma ve zatürreden mustaripti.

Sonraki Haber