Madonna Trump'ı reddetmiş

ABD Başkanı Donald Trump'ın yeğeni Mary Trump'ın kaleme aldığı kitapta ABD Başkanı'nın zamanında dünyaca ünlü şarkıcı Madonna tarafından reddedildiği iddia edildi

Son Güncelleme:

Mary Trump, 1990'larda Trump'ın kitabı The Art of the Comeback'in (Geri Dönme Sanatı) yazarlığını amcası adına üstlenmesinin istendiğini, asistanının da o ana kadar Trump'ın yazdığı sayfaları göndermeyi teklif ettiğini anlatıyor. Fakat Mary Trump, amcasının meslek hayatını ele almak yerine, görünüşe göre eline geçen 10 sayfanın Trump'ın çıkmayı beklediği ama onu reddedince aniden şimdiye kadar tanıdığı en kötü, en çirkin, en şişman sersemlere dönüşen kadınların haksızlığa maruz kalmış özeti olduğunu iddia ediyor.

Bu kadınlar arasında mektubun “Donald'ın çirkin bulduğu biçimde sakız (çiğniyor)” diye nitelediği iddia edilen Madonna da vardı. Beyaz Saray sözcüsü Kayleigh McEnany, yazar ve aile üyeleri arasında yasal mücadeleye konu olan biyografiyi gerçeklikle hiçbir bağlantısı olmayan saçma, absürt iddialarla dolu yalanlar kitabı diye nitelendirmişti.

Sonraki Haber