Lunaparkta dehşet anları! 30 kişi havada tepetaklak asılı kaldı

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir lunaparkta korku dolu anlar yaşandı. Popüler bir makine arızalanınca yaklaşık 30 kişi havada tepetaklak asılı kaldı.

Son Güncelleme:

ABD'nin Oregon eyaletindeki bir lunaparkta tesisteki bir eğlence aracında arıza yaşandı. Yaklaşık 30 kişi havada tepetaklak asılı kaldı. O anlar bir sosyal medya kullanıcısının kamerasına takıldı. Arıza giderilemeyince parkın boşaltılması kararı alındı. Kısa süre sonra itfaiye ekipleri olay yerine ulaştı. Arızalı makine uzun uğraşlar sonucu indirildi. Asılı kalan 30 kişi kurtarıldı. Hastanedeki kontrollerinin ardından taburcu edildiler.

İsrail askerlerinin işkence ettiği Filistinli gencin son hali gündem oldu Moskova’da şiddetli fırtına anları! Her şey havaya uçtu: 2 ölü 10 yaralı İngiltere'de çevrecilerden iki özel jete turuncu boyayla saldırı Meksika'da Alberto tropikal fırtınası bölgeyi savaş alanına çevirdi Lahey'de cinsel şiddet mağdurlarına dikkat çekmek için çamaşır iplerine elbise asıldı Kenya'da vergi artışı protestosuna polis müdahalesi