Lukaşenko O Ukrayna Haritasını İfşa Etti! Rusya'nın Asıl Planı Haritada Mı Gizli?

Rusya'nın Ukrayna topraklarında harekatı devam ederken savaşın nasıl sonuçlanacağına dair tahminler yürütülüyor. Lukaşenko'nun görüntülerinde dikkat çeken Ukrayna haritası yeni teorileri ortaya çıkardı. Haritaya bakılarak Moldova'nın da sıradaki işgal edilecek ülke olabileceği iddia edildi.

Son Güncelleme:

Rusya'nın Ukrayna topraklarında harekatı devam ederken savaşın nasıl sonuçlanacağına dair tahminler yürütülüyor. Lukaşenko'nun görüntülerinde dikkat çeken Ukrayna haritası yeni teorileri ortaya çıkardı. Haritaya göre Rusya'nın Odessa'yı ele geçirdikten sonra Moldova'ya da gireceği iddia edildi. 

Lukaşenko’nun televizyonda canlı yayınlanan konuşmasında Moldova'ya yönelik planlı bir Rus işgali görülen haritada, Odessa kentinden Moldova’ya giriş yapılmasının gündemde olduğu ve o yöne doğru bir ok çıkarıldığı görülüyor. 

Kaynak: Haber Global TV

İsrail-Lübnan sınırında çatışma anları İsrail, Lübnan'ın güneyini vuruyor! Çarpıcı görüntüler servis edildi İtalya’yı Boris Fırtınası vurdu! Binden fazla kişi evlerinden tahliye edildi Eve giren 4 metrelik piton kadını böyle sardı! İsrail'in Hizbullah'a telsizler üzerinden ikinci saldırısına dair yeni görüntüler Dünyadan parçalı ay tutulması ve süper ay manzaraları