Londra’da kılıçlı saldırgan vahşeti: 1 çocuk hayatını kaybetti

İngiltere Polis Teşkilatı (MET), Londra’da sabah saatlerinde kılıçlı bir adamın aracını bir evin üzerine sürdüğü ve insanları bıçakladığı ihbarı üzerine 36 yaşındaki bir şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. Saldırıda yaralanan 1 çocuk hayatını kaybetti.

Son Güncelleme:

Hareketli saatler, Londra'da yaşandı.

MET yaptığı açıklamada, “Polis ve diğer acil servisler, kılıçlı bir adamın göz altına alındığı ciddi bir olay için Londra'nın doğusundaki Hainault'ta bulunuyor. Sabah 7'den kısa bir süre önce Thurlow Gardens bölgesindeki bir eve bir aracın sürüldüğü ihbarı üzerine çağrıldık. İnsanların bıçaklandığına dair ihbarlar vardı. Şu anda şüphelinin diğer vatandaşlara ve iki polis memuruna saldırdığını biliyoruz. Yaralıların durumu hakkında bilgi bekliyoruz. Olay yerinde 36 yaşında bir kişi gözaltına alındı” dedi.

Londra Metrosu, Hainault metro istasyonunun bölgedeki polis soruşturması nedeniyle kapatıldığını ifade etti. Polis ve ambulans olay yerine gelirken yakındaki yollar kapatıldı ve yerel otobüsler başka yöne yönlendirildi. Görgü tanıkları şüphelinin elinde bir kılıç olduğunu belirtti.

1 ÇOCUK ÖLDÜ

Polis tarafından yapılan açıklamada, hastaneye kaldırılan 13 yaşındaki erkek çocuğunun öldüğü, yaralanan diğer 2 kişi ile 2 polisin tedavisinin sürdüğü kaydedildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Sonraki Haber