Küçük çocuğun partisine kimse gelmeyince tüm Kanada kutladı!

Davet ettiği arkadaşları gelmeyince 11 yaşına yalnız giren Kanadalı Kade için üzülen babası "Ona biraz sevgi gösterin" diyince, Kanada Başbakanı Trudeau, Luke Skywalker'ı canlandıran Mark Hamill ve çocuğun favori hokey takımı doğum gününü kutladı

Son Güncelleme:

Jason Foster isimli baba, 11 yaşına giren oğlu Kade'in davet ettiği arkadaşlarının hiçbiri doğum gününe gelmeyince üzülerek Twitter'dan paylaşımda bulundu. Foster, "Bu incitti. Twitter'daki arkadaşlarımdan ona bugün biraz sevgi göstermesini istiyorum. Eğer bir dakikanız varsa lütfen ona bir doğum günü dileğinde bulunun" diyerek oğlunun bir fotoğrafını da paylaştı. 

Fotoğrafta en sevdiği buz hokeyi takımı Toronto Maple Leafs'in tişörtünü giyen Kade, pastanın başında yalnız duruyordu. Foster'ın mesajı kısa sürede 180 bine yakın paylaşıldı. Yanıt verenlerden biri ise Toronto Maple Leafs'in oyuncularından Mitch Marner oldu. Marner, "Arkadaşım Kad'in 11. yaşgününü kutlarım" yazdı. Yine takımdan John Tavares de "Mutlu yıllar Kade! Takımdaki tüm arkadaşların seninle birlikte kutlama yapmayı dört gözle bekliyor" dedi. Marner ve Tavares, Kade için bir sürpriz planladıklarını da söyledi.

En çarpıcı kutlamalardan biri ise Kanada Başbakanı Justin Trudeau'dan geldi. Bir balon emojisi de ekleyen Trudeau, "11. Doğum günün kutlu olsun" diyerek kutladı.

 

Star Wars'da (Yıldız Savaşları) Luke Skywalker'ı canlandıran Mark Hamill de, filmden bir videoyla birlikte, "Kade'e en mutlu doğum günü olmasını diliyorum. Kankan, Mar" yazdı. ABD'li oyuncu Ben Stiller da kervana katıldı, "Kade, hiç hokey oynamam ama mutlu yıllar adamım" dedi.

Kanada'nın ünlü restoran zincirlerinden biri olan Tim Hortons ise Kade'e ücretsiz bir doğum günü partisi düzenlemeyi önerdi. İki polis memuru da Kade'e merkezlerinde ağırlamayı teklif etti.

Bu yoğun ilgi karşısında şaşırdıklarını belirten baba Jason Foster, Twitter'dan bir mesaj paylaşarak herkese teşekkür etti.

Sonraki Haber