Kraliyet üyeleri ilk kez bir reklam filminde!

Kraliyet ailesinin dört genç üyesi Meghan Markle, Prens Harry, Kate Middleton ve Prens William, İngiliz hükümetinin ruh sağlığı hakkında yürüttüğü kampanya için kameralar karşısına geçti

Son Güncelleme:

İngiltere'de Meghan Markle ve Prens Harry çifti ile Kate Middleton ve Prens William çifti, ruh sağlığı konusunda hükümetin yürüttüğü kampanyada yer alarak, bir reklam filminde oynayan ilk kraliyet üyesi oldular.  

Kraliyet üyeleri, İngiliz Ulusal Sağlık Hizmeti'nin stres, depresyon ve uykusuzluk sorunlarıyla mücadele eden insanlara destek hizmeti sağladığını belirten reklam filminde oynadı.

Reklam filmi, ünlü 'Aşk Her Yerde' filminin yönetmeni Richard Curtis tarafından çekildi.

Reklam filmi Prens William'ın "Herkes bu hisleri bilir, hayat tepemize yıkılıyor gibi olur" sözleriyle başlarken, "Bütün ülkede, milyonlarcamız ruh sağlığımızı etkiler. Tüm yaşlarda, tüm kuvvetiyle ve her türlü sebepten..." Prens Harry ise abisinden hemen sonra, "Erkek kardeşiniz, anneniz, arkadaşınız, iş arkadaşınız ya da komşunuz olabilir. Bekler, umut eder, merak eder, üzülür. Yapılacak hiçbir şey olmadığını düşünürüz" sözleriyle devam etti. Burada sözü eşi Meghan Markle alarak, "Ama yanlış. Yapabileceğimiz bir şeyler var. Bugünden itibaren, etrafımızdaki değiştirmeye yardım edecek yeni bir yol var. 'Every Mind Matters, size ruh sağlığı hastalıklarında en basit yolları gösterecek" derken, Kate Middleton ise, "Size stresle başedebileceğiniz, modunuzu yükseltecek, uykunuzu düzene sokacak ve daha kontrollü hissetmenizi sağlayacak ücretsiz bir online plan ile başlamanızı öneriyorum" dedi.

Sonraki Haber