Kraliyet'in muhteşem dörtlüsü bir arada...

Buckingham Sarayı bir ilke şahit oldu. Noel öncesi dört kuşak, Kraliçe Elizabeth, Prens Charles, Prens William ile Prens George puding hazırlarken görüntülendi

Son Güncelleme:

Buckingham Sarayı'nda tahtın varislerinin bir araya gelerek Kraliyet donanması, İngiliz ordusu, Kraliyet Hava Kuvvetleri askerleri, emekli askerler ve aileleri yararına düzenlenen hayır için mutfağa girerek puding hazırladı.  

Pudingi Kraliçe Elizabeth, Veliaht Prens Charles, tahtın ikinci sırasındaki Prens William ve tahtın üçüncü sırasındaki oğlu Prens George hazırladı. Pudingi karıştırma görevi Prens George'a verildi. Kraliçe Elizabeth, etkinlik için özellikle tahtın ilk 3 sırasındaki prenslerin yanında olmasını istediği bildirildi.  

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin taht sıralamasında Kraliçe Elizabeth'den sonra, Prens Charles geliyor. Onun ardından sırada Prens William ve onun çocukları Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis var. Prens Harry, babası, ağabeyi ve yeğenlerinin ardından tahtta altıncı sırada. Prens Harry ile Meghan Markle'ın oğlu Archie ise kraliyet kurallarına göre, prens değil, lord unvanına sahip olacak.

1917 yılında 5. George, kraliyet ailesindeki unvanları sınırlandırdı ve sadece Kraliyet'in ilk torununun prens ya da prenses unvanı alabileceğini kararlaştırdı. 

Sonraki Haber