Kraliçe Elizabeth, haftanın 5 günü 25 bin Sterlin maaşa güvenlik uzmanı arıyor

Birleşik Krallık Kraliçesi II. Elizabeth, haftanın 5 günü ve yılın belirli dönemlerinde 37 buçuk saat çalışma şartıyla yıllık 25 bin Sterlin maaş karşılığında Buckingham Sarayı'nda çalışacak bir güvenlik uzmanı arıyor

Son Güncelleme:

Daily Mirror'ın haberine göre, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, haftanın 5 günü ve yılın belirli dönemlerinde 37 buçuk saat çalışma şartıyla yıllık 25 bin Sterlin maaş karşılığında Buckingham Sarayı'nda çalışacak bir güvenlik uzmanı arıyor. Güvenlik uzmanı, Kraliyet Sarayı'nın yanı sıra Windsor, Sandringham ve Balmoral Kalesisindeki tüm personelin inceleme prosedürlerini denetleyen ekibin üyesi olacak.

Başvuru sahiplerinin "baskı altında sakin kalma ve hızlı hareket eden bir ortamda doğru kararlar verme yeteneğine sahip olmaları gerekiyor.

İş ilanında; "Dünyaca ünlü bir kurumun korunmasına yardımcı olacağınızı bilin" ifadelerine yer verildi. 

Başvuruların 22 Ağustos Pazar gününe kadar yapılması gerektiği için ilgililerin hızlı hareket etmesi gerektiği belirtilirken, başvuruda bulunan kişilerin mülakatları 30 Ağustos’a kadar devam edecek.

İlanda: "Adanmış bir ekibin parçası olarak, kuruluşumuzun çeşitli ihtiyaçlarını karşılayan ve herkes için güvenli ve emniyetli bir ortam yaratan doğrulama kontrollerini üstleneceksiniz. Kraliyet ailesi üzerinde etkisi olan hayati bir iş sağlayacağınız için iş standartlarının büyük zorluklarla karşılaşılacaksınız" ifadelerine yer verildi.

Başvuru sahiplerinin özel bir sertifikaya ve güvenlik uzmanlığı deneyimlerine sahip olmaları gerekiyor.

İlanda "Başarılı olmak için, işinize detay odaklı ve doğru bir yaklaşımla, doğal olarak ısrarcı ve sorgulayıcı olmanız gerektiği" vurgulandı.

Sonraki Haber