Japonya'da gülümsemeyi unutanlar eğitimlere başladı

Japonya'da salgının ardından maskeler ardında gülümsemeyi unutanlar, eğitim almaya başladı.

Son Güncelleme:

Japonya’da, koronavirüs dönemi sonrası uzunca bir dönem maske altında gülümsemeyi unutan insanlar gülümseme eğitimi alıyor.

Tokyo merkezli gülümseme eğitimi merkezi "Egaoiku"nun kurucusu Keiko Kawano, ülkede yaklaşık 3 yıl süren Covid-19 salgını süresince maske takmanın bir alışkanlık haline geldiğini ve bu nedenle birçok insanın daha az gülümsediğini söyledi.

GÜLÜMSEME EĞİTİMİNE TALEP ÇOK

Bazı insanların gülümsemeyi unuttuğunu ve uzun bir aranın ardından yüzlerini açarak toplumsal hayata karışmakta zorlandığını belirten Kawano, maske kullanımının kaldırılmasıyla birlikte gülümseme eğitimlerine talebin arttığına dikkat çekti.

Eğitim süresince yüz kaslarını doğru şekilde hareket ettirmeye odaklandıklarını kaydeden Kawano, "İnsanların bilinçli şekilde gülümseyerek mutlu olmalarını hedefliyoruz. Buna katkı sağlamaktan son derece mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

ABD-Meksika sınırında sel felaketi yaşanıyor! Bangkok’ta devasa gökdelenlerin kağıt gibi sallandığı anlar Myanmar'daki 7.7'lik deprem sırasında bebekleri korumaya çalışan hemşireler kamerada 7.7'lik depremde gökdelen havuzunda böyle yakalandılar! İsrail savaş uçakları, Beyrut'u bombaladı Depremin merkez üssü Myanmar’dan kan donduran görüntüler geldi!